Alfa-Flex: En letvægts el-kørestol til dig, der ønsker mobilitet

Hos Pegasus har vi et bredt udvalg af el-kørestole, som dækker alt fra små, sammenklappelige modeller til robuste kørestole med høj ydeevne og avancerede funktioner. Ofte har vores borgere brug for at kunne klappe deres kørestol sammen, hvis de skal have den med på rejse eller i bilen. Pegasus Elscooter har den perfekte løsning til dig. 

Hvis du leder efter en el-kørestol, der er både let, transportabel og fleksibel, så er Alfa-Flex den perfekte løsning for dig. Denne model er designet til at imødekomme behovet hos dem, der ofte er på farten, og som har brug for en kørestol, der kan tages med overalt. Alfa-Flex er en foldbar el-kørestol, der nemt kan lægges i bagagerummet på en bil, hvilket gør den ideel til rejser eller udflugter.

En af de største fordele ved Alfa-Flex er dens lave vægt. Det gør den nem at håndtere og transportere, uden at du går på kompromis med funktionaliteten. Denne el-kørestol er udstyret med et kraftigt lithiumbatteri, som giver en lang rækkevidde, så du kan køre lange distancer uden at skulle tænke på opladning. Samtidig har den en lille venderadius, som gør det muligt at navigere i selv de mest kompakte rum.

Komforten er heller ikke glemt. Alfa-Flex har et vaskbart sædebetræk, hvilket gør det nemt at holde kørestolen ren og pæn. Sædet og armlænene kan justeres, så de passer til dine behov, og fodstøtten kan også indstilles, så du sidder optimalt. Joysticket kan placeres i både højre og venstre side, hvilket giver fleksibilitet for både højre- og venstrehåndede brugere. Denne tilpasning gør Alfa-Flex ideel for dem, der ønsker en el-kørestol, der virkelig kan tilpasses til individuelle behov.

Designet på Alfa-Flex er både stilrent og funktionelt. Med sin kompakte størrelse og elegante udseende skiller den sig ud fra mange andre el-kørestole på markedet. Og med en pris på 24.800 kr. får du en kørestol, der kombinerer kvalitet, design og funktionalitet i én samlet pakke. Vi tilbyder desuden landsdækkende service, så du altid kan få hjælp og reparationer, uanset hvor du befinder dig i landet.

Når du vælger en Alfa-Flex el-kørestol, investerer du ikke kun i en praktisk løsning, men også i din egen mobilitet og frihed. Den foldbare funktion gør det nemt at tage kørestolen med på rejser eller bare på en tur til parken. Dette giver dig mulighed for at opretholde en aktiv og fleksibel livsstil, uanset hvor du befinder dig.

Hos Pegasus er vi altid parate til at rådgive og støtte dig i at finde den helt rigtige løsning til dine behov. Ønsker du at høre mere om Alfa 10 eller få mulighed for at afprøve den i dit eget hjem, kan du kontakte os på 70 40 49 25.