Hvor lang tid holder folie på bil?

Mange vælger at få pakket deres bil ind i folie. Er du træt af udseendet på din bil kan det at få folie på bil være med til at give din bil et helt nyt look. Derudover er der flere fordele i forbindelse med at passe godt på din bil, da folie kan være med til at beskytte ydersiden af din bil imod nye ridser eller stenslag. Ønsker du at få pakket din bil ind i folie, så læs med nedenfor og bliv klogere på folie til biler.

Holdbarhed af folie på din bil

Der kan være stor forskel på, hvor godt folie til biler holder. Dog kan man sige at folie, der er korrekt installeret og bliver vedligeholdt ordentligt burde kunne holde i tre år uden, at folie ser misvedligeholdt ud. Foliet på bilen bør fjernes inden for denne periode, hvis du ønsker at være sikker på at der ikke opstår skader af folien på din bil. Gøres dette kan du være sikker på at foliet ikke har medført skader og at det fremstår pænt i periode, hvor din bil er pakket ind. En fordel ved at få pakket sin bil ind er også, at folien i perioden beskytter din bil imod vind og vejr. Når folien tages af bilen kan de områder, der var pakket ind faktisk fremstå mere blanke og flotte. Det kan derfor være en god idé at få folie på sin bil.

Der er flere grunde til at få folie på bilen

Der er mange årsager til at bilejere vælger at få foliering på deres biler. En af disse årsager kan være, at man ønsker at sætte et personligt præg på bilen, så man kan skille sig lidt ud på vejene. Derudover kan det være en løsning, hvis forhandleren ikke kan levere den farve du ønsker på din bil. En anden årsag kan som nævnt være, at man ønsker at passe på lakken på sin bil, da foliet beskytter bilen mod slid og sørger for at den ikke falmer. En tredje grund til man kan vælge at få lavet foliering på sin bil kan blot være et ønske om at ændre udseendet på bilen. Ønsker man at der skal ske noget nyt vil det ofte være billigere at få pakket sin bil ind i folie end det vil være at få omlakeret hele bilen. Folie på bilen kan derfor være en god og billigere løsning, hvis du er blevet træt af udseendet på din gamle bil.