Bedste hoteller i Sunny Beach

Sunny Beach er et populært og ekstremt stort ferieresort på Sortehavskysten. I Sunny Beach findes et meget stort udvalg af rigtigt gode hoteller med All-Inclusive, som møder de fleste rejsendes krav på ferien. 

 

I denne artikel vil vi fokusere på to udvalgte hoteller i Sunny Beach, som vi finder særdeles anbefalelsesværdige for unge som rejser hertil på ferie.

 

Hotel Izola Paradise – Eksklusivitet for unge rejsende

For unge rejsende, der ønsker en luksuriøs, eksklusiv og festlig oplevelse, så er Hotel Izola Paradise med sine 4 stjerner det helt oplagte valg. Her er blot nogle få gode grunde til, at dette hotel er perfekt for unge ferierende gæster i Sunny Beach:

 

Fest på Ungdomshotel Izola Paradise

Hotel Izola Paradise er et ægte ungdomshotel, og oplever du en livlig og festlig atmosfære, der appellerer til unge gæster, som gerne vil have lidt fart over feltet på ferien. 

 

Hotel Izola Paradise afstand til natteliv

Dette vidunderlige ungdomshotel ligger utrolig tæt på Sunny Beachs sagnomspundne natteliv, hvilket gør det nemt for de unge som bor her at komme til og fra barerne og diskotekerne i centrum af Sunny Beach.

 

Hotel Izola Paradise All-Inclusive

Det er på Hotel Izola Paradise muligt at tilkøbe All-Inclusive for et lille ekstra beløb, hvilket betyder at du har drikkevarer samt samtlige måltider inkluderet under hele din ferie. Det er en utrolig nem og bekvem måde at holde ferie på, da du hele tiden blot kan hente lækre drinks i poolbaren eller gå ind i restauranten og tage for dig i buffeten.

 

Moderne faciliteter 

Hotel Izola Paradise tilbyder moderne faciliteter, herunder et meget imponerende poolområde med to pools, hvor du kan slappe af, feste og nyde solen sammen med andre unge gæster som bor på hotellet..

 

Spa og wellness

Hotellet har også et mindre og simpelt spa-tilbud, som kan være rart at benytte sig af efter en nat med fest og ballade. Det er en god måde at få ladt batterierne op på, så du er klar til endnu en aften ude.

 

Socialiser med andre unge

Dette hotel tiltrækker unge rejsende fra hele Europa, hvilket giver dig mulighed for at møde nye mennesker, få nye venner og eller finde din sommerflirt.

 

Uptours Palace – Bedste beliggenhed i Sunny Beach

Hvis du gerne vil bo lige i centrum af Sunny Beach, med de bedste og største barer og diskoteker som din nabo, så er der ingen tvivl om at du skal vælge Uptours Palace. Hotellet hedder egentlig Yavor Palace, men kaldes i folkemunde for Uptours Palace, da her bor så mange unge gæster som rejser med den store danske ungdomsrejsearrangør Uptours.

 

Uptours Palace har, i kraft af de mange unge gæster som bor på hotellet, en helt fantastisk ungdommelig atmosfære, hvor man socialiserer på kryds og tværs og virkelig kommer hinanden ved. 

 

Uptours Palace tæt på stranden

Selvom Uptours Palace ligger lige i hjertet af det pulserende på Sunny Beachs, som nabo til de mange natklubber, så ligger det også kun et stenkast fra stranden, hvis du vil nyde det krystalklare vand og finkornede sandstrand.

 

Personalet på Uptours Palace er utroligt servicemindede, og de har mangeårig erfaring i at arbejde med uge mennesker, hvilket er en forudsætning for en god og dejlig ferie. 

 

Billig all-inclusive hotel Sunny Beach

Uptours Palace er velegnet til unge rejsende som har et presset feriebudget. Hotellet er kategoriseret som et 4-stjernet hotel, og under dit ophold er et lækkert all-inclusive koncept inkluderet. I poolbaren og i lobbybaren kan du hente drinks, sodavand og øl kvit og frit, ligesom du under hele ferien, morgen, middag og aften kan tilgå restauranten og tage for dig af retterne i den store buffet. Så er du på udkig efter et billigt all-inclusive hotel i Sunny Beach af høj standard, så bør du vælge Uptours Palace.

 

Uanset om du vælger Hotel Izola Paradise eller Uptours Palace, så vil med garanti ikke blive skuffet. Begge hoteller tilbyder høj standard, lækker all-inclusive og billige priser.

 

Vi håber, at vi med denne artikel har kunne inspirere dig til at vælge det rigtige hotel i Sunny Beach