De vigtige fordele ved et websted for små virksomheder

Stadig i dag har 35% – 40% af små virksomheder ikke en virksomheds hjemmeside, endsige en omfattende online tilstedeværelse. Hvis du er en af dem, er her en liste med fordele, du måske ikke har tænkt på:

 

Skab et varigt førstehåndsindtryk

Nye besøgende og potentielle kunder vil blive glade og sikre på at finde en virksomhedshjemmeside, der er indbydende, engagerende og informativ. Når du kontakter kundeemner på telefonen eller via e-mail, kan du bare efterlade en veludformet hjemmesideadresse, og din kontakt kan besøge din hjemmeside når de har lyst. Ofte vil dit websted give et bedre førstehåndsindtryk, fordi vi ikke alle er polerede sælgere.

 

Endnu et kraftfuldt salgsværktøj

Udover blot at vise grundlæggende oplysninger (adresse, telefon, åbningstider osv.) tilgængelige for dine besøgende, giver din virksomheds hjemmeside dig et ekstra forum, hvor du kan adressere dine kunders behov og bekymringer. Du kan også tilbyde dem udvidet information og overbevisende opfordringer til handling. Ved at personliggøre din hjemmeside kan du tilbyde dine kunder særlige tilbud og begrænsede varer, specielt til dem.

 

Se etableret og klar til forretning

En veldesignet, velproduceret hjemmeside kan få en nystartet virksomhed til at se ud og præstere som en erfaren professionel. Når dit websted vises tæt på toppen af ​​søgeresultatsiden, fordi din kopi og dine billeder funkler, og dit layout og din navigation er engagerende, ved du, at dit websted er op til standarderne og klar til at konkurrere med større og ældre websteder i din niche .

 

Bliv autoriteten i din niche

Når du skaber overbevisende indhold, bygger du dit brand, og du opbygger ægthed og autoritet med søgemaskinerne såvel som dine besøgende. De ved så, hvem de kan stole på på internettet, og hvem de vil besøge først. Og hvis de besøger dig og stoler på dig, er det ikke langt bagefter at købe hos dig. Dine blogs, dine artikler, dine generelle oplysninger og produktbeskrivelser viser, at du kender dit emne, og at dine oplysninger er troværdige.

 

Fantastisk måde at opbygge din e-mailliste

Ved at tilføje opfordringer til handling og tilmeldingsformularer til dit websted vil du være i stand til at automatisere indsamlingen af ​​e-mailadresser, der skal tilføjes til din e-mail-marketingliste. At skabe velskrevet og optimeret indhold vil tvinge besøgende til at blive leads og endda købere. Legitime e-mailadresser kan være svære at finde, men du kan gøre det nemmere for besøgende at tilmelde sig, fordi de er interesserede i, hvad du har at sige.

 

Analyser din indsats ved at gennemgå dine analyser

“Du ved ikke, hvor du er, hvis du ikke ved, hvor du har været” er sandt på internettet. Hvis du lægger kræfterne i din virksomheds hjemmeside, men ikke tager dig tid til at analysere oplysningerne, hvordan vil du så vide, om indsatsen virkede? Ved at tilføje et analyseværktøj som Google Analytics får du et kraftfuldt værktøj, der informerer dig om dine besøgende, deres placering og demografi og meget mere. Ved at købe en professionel hjemmeside og sætte værktøjet op, vil du være i stand til at spore disse oplysninger.

 

Øg din synlighed

Du er sandsynligvis ikke en stor butik eller et nationalt kendt mærke. Men selvom du er en nystartet eller mikrovirksomhed, får du mere synlighed på internettet med en hjemmeside end en virksomhed uden. Hvis festen er på internettet, så vil du gerne være til den fest. Hovedårsagen til dette er, de fleste mennesker søger på internettet, og du kan være den virksomhed, der har det, de leder efter. Gå ikke glip af denne fest.