Genstande, du ikke bør placere i en flyttebil.

På et tidspunkt under hvert træk vil du undre dig over, hvordan og hvorfor du har så mange ting, selvom du begyndte at smide ting væk, før du begyndte at pakke. Vær ikke bange for at lave en ny bunke til at donere eller smide væk, når du kommer til det punkt. Endnu bedre, inviter dine venner til at hjælpe dig med at pakke og opmuntre dem til at medbringe ting, du ikke længere har brug for. Når du pakker små, skrøbelige genstande, skal du bruge farvet stof til at pakke dem eller placere et stykke farvet tape på ydersiden.

Du har fundet et nyt hjem, og nu er det tid til at pakke. Gå ikke i panik, når du ser dig omkring på alle de ting, du har fået siden sidste gang, du flyttede. Emballage kan være et godt tidspunkt at rense, rode og forenkle dit liv.

Hjemmesæt – Ligesom den personlige taske nævnt ovenfor, er det også smart at sammensætte et sæt med de ting, du skal bruge for at sætte dit hjem op i første omgang. Dette kan omfatte ting som rengøringsartikler, dagligvarer, Wi-Fi-oplysninger, noget legetøj til at holde børn beskæftiget og selvfølgelig toiletpapir. Medmindre du flytter til den samme by eller by, skal du ikke risikere at dræbe dine elskede planter ved at pakke og flytte dem. Giv dem i stedet til dine venner for god pleje, eller overvej at donere dem til lokale skoler, hospitaler, plejehjem osv. Nu hvor du har en solid liste over, hvad du ikke skal pakke, mens du flytter, er du klar til at samle alt, hvad du kan transportere i flyttebilen. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du letter din flytning, bedes du kontakte National Van Lines.

Det vigtigste punkt på listen er selvfølgelig at pakke alle dine ejendele. Brug en plastik køkkenfolie over toppen af ​​skufferne for at forhindre genstande i at bevæge sig under transport. Brug derefter en robust elastik rundt om ydersiden af ​​skabet for at forhindre, at skufferne åbner sig, når du har møbler på.

Brug disse tips til hurtigt at pakke sammen, holde budgettet og organisere. Du vil sandsynligvis ikke have din telefonoplader på bagsiden af ​​lastbilen med nogen steder. Snacks og drikkevarer, pusletaske, tøjskift, tegnebog/penge og alle dine andre nødvendige genstande er måske ikke særlig nyttige på bagsiden af ​​flyttelastbilen.

Disse genstande omfatter familiearvestykker, elektronik eller personlige ejendele, der er uerstattelige. Hvis du ikke selv kan transportere store genstande som fx antikviteter, så noter det hos dit flyttefirma flyttefirma københavn og spørg, om de vil hjælpe dig med at pakke og sikre disse genstande under flytningen. Denne service vil koste dig, men hvis du har en stram deadline og har råd til det, så ring til de professionelle.

Den bedste metode til at pakke disse genstande er at bruge papkasser eller mellemstore bogæsker med godt fastgjorte åbninger. Derudover skal du også mærke disse kasser godt, så du med et øjeblik ved, at de skal til dit nye køkken og indeholder mad. Sørg for at have nogen, der kan sende motorerne på flyttedagen for at undgå besvær. Denne person skal bestemme, hvilke genstande der skal flyttes først, og hvilke genstande der skal indlæses i deres nye hjem til sidst.

Du skal bestemme, hvornår og hvordan du vil udføre disse opgaver på din mobile tjekliste. Ved at lave denne liste på forhånd og selv sætte opgaven i din dagsorden, er der mindre sandsynlighed for, at du glemmer nogen. Dette er den ultimative guide til at pakke og flytte dit hjem.