Unge iværksættere fra Nordjylland vil hjælpe dig med en bedre søvn

Du kender det helt sikkert. Når man ikke får sin skønhedssøvn, kan det påvirke hele dagen og endda også resten af ugen, fordi du er i søvnunderskud. Det er endnu værre, hvis du er en af de personer, som har døjet med dårlig søvn eller besvær med at falde i søvn i længere tid. Det går ud over dig selv, din familie måske og det kan også påvirke dit overskud på arbejdet og i din hverdag. Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så er der hjælp at hente.

Hvordan kan de hjælpe mig?

Hvis du ikke helt ved, hvad din dårlige søvn skyldes, så er der steder, du kan hente hjælp, så du kan få en bedre søvn. Vidste du eksempelvis, at noget så simpelt som en sovemaske kan gøre din søvn markant bedre? Du kan se udvalget af kvalitets sovemasker fra Super Sover her og finde den der passer bedst til dig og dit behov.

Beskyt dit syn, så du kan beskytte din søvn

En anden måde at hjælpe dig selv til en bedre søvn er at investere i et par briller, men ikke bare et hvilket som helst par briller. Du har sikkert hørt, at det kan være en dårlig idé at se TV eller kigge på en skærm, inden du skal sove – og det kan der godt være noget om. Du kan se mere om deres blue light briller fra Beskyt Dit Syn her.

De fleste kigger på en skærm i mange timer om dagen, og dette kan være dårlig for din søvn. Det blåt lys fra skærmene minder om solens lys og det kan derfor gøre det svære for dig at falde til ro. Med et par blue light briller kan du komme problemet til livs.