VALG AF SMYKKER TIL FEST

Det er den tid på året igen! Fester og komsammener er en sjov mulighed for at klæde sig ud og vise din flair for mode. Når det er sagt, kræver det omtanke at vælge de rigtige smykker, der passer bedst til det tøj, du bærer, og det er ikke let for alle. Det er vigtigt, at dine smykker afspejler din personlighed og komplimenterer dit outfit. Når tiden er inde til at gøre tilbehør, forestiller du dig nogle gange, at Joan Rivers giver dig en hård kritik? For at hjælpe med at fjerne noget af gætværket, har vi sammensat et par retningslinjer for, hvordan du matcher smykker med dit outfit. Næste gang du er i tvivl om dine tilbehørsmuligheder, så se disse enkle forslag, så holder du modepolitiet væk.

 

Kjole til lejligheden: Matchende smykker:

Den første regel for mode er at bære et passende outfit. At være over- eller under dresset kan få dig til at føle dig malplaceret, og du ønsker ikke at være i centrum af opmærksomheden af ​​de forkerte årsager. Nedenfor er nogle generelle retningslinjer for, hvilken type smykker der fungerer til forskellige typer lejligheder.

 

  1. Hvilken type smykker skal du bære på arbejde:

Dette afhænger selvfølgelig af, hvor du arbejder, men generelt er dette et tidspunkt, der skal undervurderes. Arbejder du på et kontor, skole, hospital eller på anden måde seriøst miljø? Vælg enkle, klassiske stykker såsom små bøjler, øreringe, små vedhæng, kædearmbånd eller enkle enkeltarmbånd. Diamanter eller ædelsten er passende, men hold dig til solitære ringe og nitter eller små mængder bane. Flotte diamantsmykker fra Ro Copenhagen er et godt valg.

Hvis dit job er i et mere afslappet miljø, kan du vise lidt mere personlighed med dine smykker – større bøjler og små dingle-øreringe, lagdelte armringe, store vedhæng eller lagdelte halskæder – men hold dig væk fra statement-stykker eller for meget gnistre. Simple smykker, især stykker lavet af alternative materialer såsom træ og læder, er også gode til et afslappet look.

 

 

  1. Hvilken type smykker du skal have på til middag, drinks eller en aften i byen med venner:

Typisk er dette en smart-casual lejlighed. Det er også tid til virkelig at lade din personlighed skinne! Næsten alt går, men kom ikke til bordet (eller baren), der drypper i juveler beregnet til en særlig lejlighed. Dette er et godt tidspunkt at bryde de lange dinglende øreringe ud, som du gerne vil have på, stable dem på flere ringe, nogle fede armringe eller bære en halskæde. Det er okay at trække lidt opmærksomhed. Du er ude efter at have det godt! Flotte smykker fra Viclara.

 

  1. Hvilken type smykker du skal bære til et cocktailparty, et sort slips-arrangement, en formel fest eller en særlig lejlighed:

Nu er det virkelig din tid til at skinne! Til klædelige lejligheder skal dine smykker være elegante. Er din kjole en showstopper? Så hold dine smykker enkle og overdådige. Prøv store diamanter eller ædelsten for at få dit look til at springe ud. Hvis din kjole er ensfarvet med et strømlinet snit, så brug dine smykker til at øge satsen. Lysekrone-øreringe eller en statement-halskæde sammensat af flere sten og etager vil gøre det trick – men vælg den ene eller den anden! Hvis dine øreringe er omdrejningspunktet for dit ensemble, kan du med fordel springe halskæden over. På den anden side, hvis din halskæde er midtpunktet, så sæt den sammen med enklere øreringe. For et high-drama look, læg glitrende armbånd og smarte stable ringe på.