Det kan du opleve i Jumeirah i Dubai

Det kan du opleve i Jumeirah i Dubai

Vil du opleve en ferie i verdensklasse, og et at de mest luksuriøse områder i Dubai, så bør din destination helt sikkert være Jumeirah.

Her venter der et hav af fantastiske oplevelser på dig – bare det at se på de mange flotte bygninger er en oplevelse i sig selv.
Men hvad kan man ellers opleve i Jumeirah, det kan du få svar på her.

En sejltur rundt om palme-øen

Hvis du er i Jumeirah kan du næsten ikke komme udenom en sejltur rundt om de kunstige øer, der er formet som en stor palme.
Her ligger bl.a. verdens eneste syvstjernede hotel. Udover at se det smukke hotel får du også udsigt til de smukke kyststrækninger med utrolig flotte huse, kongelige paladser og naturskønne laguner.

Kom ind i en moske

Normalt er der kun adgang til moskeer for troende muslimer, men i Jumeirah ligger verdens eneste moske, der er åben for offentligheden. Moskeen er bygget i nyere tid, men tager alligevel højde for alle de arkitektoniske traditioner, som de historiske moskeer er opbygget med.

Tag på smykke-shopping

I Jumeirah ligger Gold and Diamond indkøbscenteret, som er et af de mest populære steder. Her finder du et væld af smykkeforretninger – her er virkelig noget for enhver smag, men også i enhver prisklasse.
Det mest interessante er måske alle de gamle og traditionelle arabiske smykker.

Gratis oplevelser

Jumeirah er bestemt ikke et billigt rejsemål, men på trods af dette findes der masser af gratis fornøjelser og oplevelser i særklasse som du også kan nyde godt af på din rejse.
Gå en tur på den smukke strand, nyd de historiske og velbevarede bygninger i den lidt ældre del af byen eller deltag i en af Jumeirahs mange årlige festivaller.

Underholdning for børnene

Udover at nyde skønne gåture langs de fantastiske strande, så finder i også et stort udvalg af flotte legepladser med masser af aktiviteter, sportsfaciliteter og lækre picnicområder.
Besøg evt. Wild Wadi Aqua Park hvor der er masser af forlystelser for både store og små. I kan boltre jer i bølgebassinet eller prøve den 33 meter høje vandrutschebane med en topfart på 80 km/t og meget mere.
Er i til de lidt mere rolige oplevelser, så er zoo måske noget for jer. Jumeirah byder på en fantastisk zoologisk have, med flere beskyttede fuglearter, sjældne planter og smukke træer. Den zoologiske have er et historisk vartegn for Jumeirah.