Nyt krisecenter for voldsramte kvinder i Aarhus

Midt i centrum af Aarhus er der åbnet et nyt krisecenter for voldsramte kvinder og deres børn. Krisecenteret har på baggrund af kompetencer, erfaring og faglighed blevet udvalg blandt mange ansøgere og har fået midler fra Socialstyrelsen til at åbne krisecenteret i Aarhus. I samarbejde med Mødrehjælpen står Gaia Krisecenter klar til at løfte opgaven omkring de voldsudsatte kvinder og børn. I fællesskab er deres vision at støtte og hjælpe kriseramte kvinder og børn, både før, under og efter opholdet på Gaia Krisecenter.

På Krisecenteret finder man trygge, hjemlige og en sikker favn, man kan læne sig ind i. Alt imens man kan få den nødvendige og kvalificeret hjælp til at komme ud af volden. På matriklen midt i Aarhus er personalet helt nede på jorden, de er uhøjtidelige, varme og utrolig rummelige. På stedet er de i den grad klar over, at alle er forskellige og at alle dage kan føles forskellige, de står klar til at rumme det hele og hjælpe kvinder og børn ud af volden. På Gaia Krisecenter er der plads til alle, uanset hvem man er.

Hjælp til kvinder & børn

Personalet på Gaia Krisecenter ved ikke, hvem man er når man første gang kommer ind ad døren på krisecenteret. Til gengæld kender de alt til det, man prøver at slippe væk fra. På krisecenteret besidder de kompetencer og de helt rigtige kvalifikationer til, at hjælpe udsatte kvinder og børn ud af volden. På stedet arbejder de med trivsel, respekt og tilgængelighed. Fagligheden på stedet er bygget op for at skabe sikre og trygge rammer for beboerne. Gaia Krisecenter har tilbud indenfor terapi, psykologhjælp, rådgivning og vejledning. Gaia Krisecenter er en fond, med det formål at fremme livskvaliteten hos mennesker i alle aldre. Centeret er en nonprofit organisation med en professionel bestyrelse, hvorpå disponible midler i fonden, udelukkende bruges til aktiviteter og projekter som kan fremme krisecenterets formål.

Et liv fyldt med livskvalitet

Fonden Gaia Krisecenter hjælper mennesker, der er i krise eller en socialt udsat position med at skabe mening og sammenhæng i deres liv. På stedet tilbyder de et helhedsorienteret og kvalificeret tilbud, der har fokus på at hjælpe det enkelte menneske. Fælles for alle er at Gaia Krisecenter brænder for at give tryghed og skabe sikkerhed i hverdagen, for når man er sikker, kan man med tiden skabe overskud til at komme hen mod det liv, man ønsker. Udover hjælp til voldsudsatte kvinder, finder man også mange gode råd og vejledninger, hvis man er pårørende til voldsudsatte kvinder og børn. Her kan man læse mere om, hvordan man skal forholde sig til det at være pårørende og hvordan man bedst hjælper sin voldsudsatte relation. Hos Gaia Krisecenter finder du en Guide til, hvordan man som pårørende taler om volden og hvis man har brug for rådgivning, kan man altid kontakte Krisecenteret.