Det nyeste inden for sokker – forkæl dine fødder med markedets bedste strømper

Er du en af dem, der som regel følger meget med i mode og alle de nyeste trends og tendenser? Så ved du måske og noget om sokker og strømper, og måske har du allerede hørt om markedets lækreste og blødeste af slagsen. De populære bambussokker er nemlig nogle af de blødeste og rareste sokker, du kan få, men faktisk har de en masse andre fantastiske fordele, som du ikke må gå glip af.

Sokkerne med de mange fordele

Som sagt er de lækre bambus sokker til herre og dame nok de blødeste sokker, du kan få fingrene i. Derudover har de et hav af andre gode fordele, som bestemt er at foretrække, når man skal have nye strømper. Sokkerne af bambusfibre modvirker nemlig sure tæer og er gode for dig, der døjer med varme og svedige fødder. De er langt mere svedabsorberende end alle mulige andre sokker, og så har de en virkelig god sugeevne, der gør, at de er åndbare og meget rare at have på. Åndbarheden er ligeledes med til at sikre en god blodcirkulation samt en stabil temperatur omkring fødderne. Grundet de smarte bambusfibre har sokkerne en helt naturlig antibakteriel virkning. Dette er blandt andet med til at modvirke sure tæer og dermed den dårlige lugt. De bakterier der udvikler dårlig lugt har nemlig svært ved at trives i bambusfibrene.

 

De antibakterielle egenskaber er ligeledes med til at holde pollen og støvpartikler nede. Det betyder altså, at strømperne er allergivenlige og dermed gode for dig, der døjer med allergi.

Bambussokker til mænd, kvinder og børn

Synes du, det lyder spændende med de smarte bambussokker, så er du så heldig at de både fås som herrestrømper, damestrømper og endda også som strømper til børn. Der er altså ingen undskyldning for at klæde hele familien på i de bløde sokker af bambus.