Tag på ferie i den alsidige by Rom

Rom er en alsidig by, som har meget mere at byde på end kun historie og gamle bygninger. I byen finder du mange hyggelige små gader og stræder, som er hyggelige at ‘fare vild’ i og bare gå rundt og opleve byens charme. Du vil finde mange små caféer og restauranter med god mad og exceptionel kaffe, som du kan nyde, mens du indtager byens puls. Mange forbinder Italien med pizza, men i Rom skal du særligt prøve pasta, da byen og området omkring Rom er kendt for sin gode pasta.

 

Rom byder også på et spændende kulturliv med en masse arrangementer og aktiviteter hver dag. Der findes skønne parker og flot natur i byen, som du kan nyde i Roms varme sol. Og så er der rig mulighed for at shoppe løs i Rom!

 

Rom er en by med meget historie

 

Rom er en historisk by som både fortæller historien om Det Romerske Rige og Den Katolske Kirke. Du kan derfor lade dig integrere i Roms historie når du går på opdagelse i byens mange seværdigheder.

 

  • Den Spanske Trappe er fra 1723 og står med en blanding af afsnit, kurver og terasser som et flot og særpræget kendetegn fra Rom.
  • Det Sixtinske Kapel er hovedkapellet i Vatikanpaladset. Michelangelo og andre kunstnere har malet væggene og Michelangelo har malet hele loftet. Både vægge og loft indeholder temaer fra Det Gamle og Det Nye Testamente.
  • Colosseum er fra år 80 e.kr. som Roms største amfiteater. Colosseum har huset både gladiatorkampe og eksotiske, vilde dyr.
  • Trevifontænen er den største fontæne i Rom og viser blandt andet havguden Neptun. Fontænen står flot placeret midt i Rom og er også den mest kendte fontæne i byen.
  • Peterskirken står som definition for Vatikanstaten og som omdrejningspunkt for hele katolikkens univers. Kirken har et langt liv, og byder på mange flotte seværdigheder såsom kuplen, som er tegnet af Michelangelo, og en flot udsigt over Vatikanstaten.

 

Få hjælp til at booke din rejse

 

Storbyfan kan, udover tips og tricks til seværdigheder og shopping, også tilbyde hjælp til planlægning og booking af din rejse til Rom. Inde på hjemmesiden finder du blandt andet direkte link til Hotels.com, hvor du kan finde en lang række tilbud på gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

 

Du finder også link til DTF Travel, som har et stort udvalg af forskellige pakkerejser til Rom, hvor du kan få skræddersyet hele din rejse med al indhold, i stedet for at planlægge alle dele af rejsen selv. Du finder også link til Momondo, hvor du kan søge på billige flybilletter til Rom.

 

Så hvis du er blevet interesseret i at komme til denne spændende, italiensk by, så er det bare med at få bestilt en rejse med det samme.