DOK5000 i Odense har fået nye ejere

De fleste odenseanere kender stedet. Det er de store, rustikke bygninger på Odense Havn, der kan huse selv de største events. Det er selvfølgelig DOK5000.

DOK5000 har de sidste mange år været en fast bestanddel af Odense by. Det er det stadig. Men i dag har de nye ejere, men det er faktisk de færreste, der er opmærksom på dette. Faktisk tror de fleste at dette festlokale odense er gået konkurs, men det er ikke længere tilfældet.

Faktisk har DOK5000 og de lækre festlokaler i Odense C fået nogle nye ejere, så det er stadig et aktuelt sted at afholde sit event. Men hvad er nyt? Er der overhovedet noget nyt?

Dét dykker vi lidt mere ned i her.

 

Er konceptet for festlokalerne i Odense stadig det samme?

Vi har undret os over, hvorvidt konceptet stadig var det samme. Førhen var det nemlig sådan, at man blot kunne booke lokalerne, men det er vist lidt anderledes nu.

Dengang stor man som kunde for at støbe arrangementet sammen. I dag kan du dog få hjælp til stort set det hele, hvis du ønsker at bruge DOK5000’s festlokaler. Du kan få hjælp til catering, bartendere, tjenere, indretning og meget andet.

Det skyldes, at DOK5000 nu har et eventbureau tilknyttet og kan hjælpe med en 360 graders løsning til din fest.

Det er derfor blevet meget mere afslappet at være kunde hos DOK5000, da man betaler for en løsning, der klarer hele ens event. Medmindre du selv har lyst til at stå for det hele – det kan du nemlig også sagtens, hvis du har en bestemt idé om, hvordan det hele skal gøres.

Der er derfor mange gode grunde til at bruge DOK5000’s fine festlokaler i Odense. Selve lokalerne har meget at byde, og lige såvel har personalet.

 

 

Hvilke events kan du holde i DOK5000?

Nu hvor DOK5000 har mange forskellige lokaler, så kan det også lade sig gøre at holde mange forskellige typer af events. Det kan være alt lige fra private fester, til store messer eller små festivaler. Det er i sidste kun op til dig at vurdere, om du har lyst til at holde dit event på DOK5000 – for det kan i langt de fleste tilfælde sagtens lade sig gøre.

Indtil nu har de huset mange forskellige events. Det er alt fra bryllupper til kundearrangementer og vigtige møder. Du skal derfor ikke være i tvivl om, hvorvidt du har en løsning i DOK5000, for det kan snildt lade sig gøre.

Så har du en fødselsdag, en julefrokost eller noget helt tredje i kalenderen? Så kan du være sikker på, at du kan holde din fest hos DOK5000 – og du vil næppe fortryde, at du har valgt deres fine lokaler.