Få tingene sat i skema – overvej at få en Excel-uddannelse

I en travl hverdag i almindelighed, er der en masse ting at se til, og det kan for mange være særdeles svært at finde tiden til det hele. Økonomi er heller ikke altid nogen let overskuelig sag, da mange mindre poster med tiden, kan gøre det til én stor rodebutik, hvor man altid synes at fattes penge sidst på måneden.

De fleste firmaer kender også til de udfordringer, der hører med, når mange forskellige opgaver skal løftes – ofte af mange forskellige medarbejdere. Deadlines, regnskaber og så videre og så videre.

Pointen er, at der i rigtig mange af livets forhold – privat som professionelt – før eller siden bliver brug for at sætte tingene lidt mere i skema. Det er dog noget lettere sagt end gjort, vil de fleste hurtigt erfare. Den gode nyhed er på den anden side, at vi lever i så teknologisk frodige tider, at løsningerne som regel er ganske få tryk på en telefon eller en computer væk. Og således også når det kommer til organisering og skemalægning.

De fleste kender endda det vidunderlige program, der kan løse mange af dagligdagens kattepiner for os. Der er selvfølgelig tale om Excel. Excel er dette regneprogram, som de fleste af os enten har eller på et tidspunkt har haft liggende på computeren. Mange har formentlig også brugt det før eller siden til mindre simple opgaver, såsom når et lille husholdningsbudget skulle lægges.

I erhvervslivet bruges Excel også i vid udstrækning, og her har mange kontoransatte ligeledes haft sin omgang med programmet. Men som med så meget andet, er der uden tvivl et udviklingspotentiale, da Excel rummer så enormt mange funktioner, at de færreste kan dem alle og har et overblik over dem.

Derfor er det en overvejelse værd at hoppe på et af Montus’ Excel-uddannelser. Montus er et efteruddannelses-firma, der ynder at opkvalificere medarbejdere i de danske virksomheder. Et af deres tilbud er en Excel-uddannelse, der består af fem moduler, der eksekveres hen over fem dage.

Excel-uddannelsen udbyder i samarbejde med Exacto, der er et konsulenthus med ekspertise i netop Excel. Derfor kan du altså være helt sikker på at møde de absolut mest kompetente undervisere, når det drejer sig om opgaveløsning og meget andet i Excel.

Montus’ kurser og uddannelser udbydes i København og Aarhus, og Excel-uddannelsen finder sted i begge byer, så uanset hvor dit geografiske udgangspunkt måtte være, er det altså inden for en overskuelig distance, at du selv kan blive opkvalificeret udi brugen af Excel.

Du skal selv medbringe en PC til kurset, og vær i øvrigt opmærksom på, at det altså er en PC-uddannelse. Så det vil formentligt ikke være optimalt at bruge en Mac.