Hvad er et kaffeabonnement?

Der findes de rolige morgener. Dem, hvor der er tid til at nyde en stor kop kaffe, imens man læser dagens avis. Men der findes også de travle morgener, hvor hverdagen buldrer afsted og hvor kaffen skal kunne drikkes hurtigt og måske tages med i et to-go-krus. Kaffe er en vigtig del af mange danskeres liv og nydes både morgen, middag og aften. For findes der egentlig noget bedre end en kop friskbrygget kaffe?

Når kaffedåsen er tom

Danskerne er et af de mest kaffedrikkende folkefærd i verden. I en travl hverdag kan det dog være udfordrende at finde tiden til at nå ned i kaffebutikken, og købe den gode kvalitetskaffe, som man elsker. Her er et kaffe abonnement et oplagt valg for dig, der har en travl hverdag og samtidig sætter pris på god kaffe af høj kvalitet. Med et kaffeabonnement får du nemlig din kaffe leveret lige til døren hver måned, så du aldrig behøver at bekymre dig om en tom kaffedåse.

Hvordan kan du lide din kaffe?

Kaffedrikkere er forskellige. Om du foretrækker en mørkristet kaffe til din espressomaskine eller en mellemristet, frugtig kaffe til din stempelkande, så kan du med et kaffeabonnement få leveret din yndlingskaffe lige til døren. Udover din personligt udvalgte kaffe, kan du også få leveret en ny, økologisk specialkaffe hver måned. Derved kan du opleve en helt ny kaffe, der måske kan blive endnu en af dine favoritter.

Når du opretter dit kaffeabonnement, kan du vælge imellem tre forskellige mørkristede og mellemristede kaffer, der hver indeholder forskellige smage. Her finder du alt fra cremet smag, frugtighed og sødme til fyldig intensitet og mørk chokolade. Kaffe abonnementet kan både laves med hele bønner eller med fikse kaffekapsler. Du kan altså indrette dit kaffeabonnement, så det passer præcis til din smag og din foretrukne bryggemetode.

Kvalitet, bæredygtighed og god kaffe

God kaffe handler dog om meget mere end smag. Udover at du kan få lige den smag, der passer dig, kan du med et kaffeabonnement også være sikker på, at kaffen er af høj kvalitet. Kaffen leveres altid friskristet. Det vil sige, at kaffen er ristet på et dansk mikroristeri indenfor de seneste tre uger. Derudover sikrer du dig, at kaffen er fremstillet på en gennemskuelig og bæredygtig måde. Kaffen er nemlig produceret ud fra bæredygtighedsprincipper, der både tager højde for kaffebonden og det lokale miljø omkring gården, hvor kaffebønnerne dyrkes.