Kærlighed og parforhold – Hvordan kan man blive bedre?

Når det kommer til kærlighed og parforhold, så har man at gøre med et emne som mange kender til. For dem som ikke kender til det, så er det helt sikkert et emne som de vil møde i deres egne oplevelser, og som et samtaleemne ved spisebordet. Det er meget få mennesker, som ikke har haft en kærlighedsrelation, og fordi at det fylder meget i personers liv, så er det et emne, og et punkt i livet, som er særlig relevant.

 

Når det kommer til at blive bedre til parforhold, og kærlighed, så findes der en masse forskellige guides ude på nettet. Både på dansk og på engelsk. Både fra fortiden, og fra nutiden. Det kan derfor være svært at finde det rigtige indhold som man skal læse, og derfor vil der i denne artikel gives nogle nye indspark, som måske ikke er noget man har hørt om før.

 

Når det kommer til kærlighed og parforhold, så er den første ulempe og den første udfordring at hurtigt kommer følelser i klemme. Når man elsker en person så er man også meget mere sårbar. Det vil altså sige at man står med en udfordring om at holde sig rolig, hvis nu den anden part siger noget tarveligt. Det kan være at personen beder en om at fjerne kæmpe dildoer fra soveværelset. Det kan være så meget der bliver sagt, men pointen er at jo tættere man er med en person jo mere ondt gør det når man får dårlige ting at vide.

Hvordan agerer man bedst i et forhold?

Når man skal diskutere med sin partner, så kommer der som nævnt tidligere mange følelser i klemme. Når en fremmed fortæller en at man er irriterende, så påvirker det ikke en på samme måde, som hvis ens partner sagde det. Dette er fordi at man ved at ens partner kender en, og derfor er der større chance for at man tænker det de siger er sandt. Man kan ikke vide præcis hvordan man er over for andre. Det er svært at se sig selv udefra. Dette perspektiv er man ikke født med.

Hvordan agerer man så bedre i forhold?

En god ide er at finde ud af præcis hvad man tænker om hinanden. Når så endelig man bliver sur, og kommer til at sige nogle hårde ting i frustration, så er det ikke sikkert at man vil tro på det, og blive ked af det i situationen, fordi at man ikke tror på det.  Det kan også være at man bare bliver bedre til at forkæle den anden part fx. med en sexdukke. Så bliver den anden part ikke sur når man ikke vil have sex med dem.