Nyt originalt vinabonnement ser dagens lys

Det er ikke nogen hemmelighed at den danske befolkning elsker vin. Men det er ofte bundet sammen med mærkelige beskrivelser og fisefornemme udtalelser. Og det har to vinkendere fra Sjælland ny sat sig for at ruske op i, så din rødvin, hvidvin og rosévin serveres på en ny måde. De har nemlig lavet det, de kalder for Verdens Nemmeste Vinabonnement.

 

Bag Vinbamsen står Sam & Veronica. To venner der begge var trætte af vinabonnementerne på markedet.

 

Der manglede et lækkert, sjovt og simpelt alternativ. Et alternativt abonnement der ikke tilbød 6-12 vine ad gangen, men små kasser som alle, selv dem med et lille vinforbrug, kunne nå at drikke på en måned. Og så var de ærlig talt lidt trætte af at skulle ’lade som om’ at de vidste alt muligt om vin, for at føle os berettigede til at kunne lide god vin.

 

Derfra opstod idéen om Vinbamsen:
Den fiktive vinanmelder der skriver alt det alle tænker, men ingen tør sige højt.

 

For let’s face it – vi kan ikke alle være vin sommelier’er eller vinbloggere.

 

Vinbamsens filosofi er, at man ikke behøver vide noget om vin, for at kunne nyde god vin.

Derfor er Vinbamsens koncept nøje udtænkt til at berige lige nøjagtig dit vinunivers, om du er vinkender eller ej!

De har allieret sig med landets bedste vinforhandlere, for at finde de lækreste flasker – uden at du skal røre en finger.

Det skal også nævnes, at er du ikke selv den store vindrikker, så kan du nemt gå ind på deres hjemmeside og købe et gavekort, som helt sikkert vil falde i god jord hos en ven, familiemedlem eller din småsure chef, som skal smøres lidt.

De kan herunder se to udvalgte sartiriske vinameldelser, som vil slå benene væk under dig (udover selve vinen selvfølgelig)

 

 

FOOTSTEPS ZINFANDEL RESERVE, RØDVIN

Wauw, god vin, sådan lidt… Krydret? Nogen her ved bordet nævner ligefrem kanel. Det aner jeg ikke. Når noget smager af kanel i min verden, taler vi enten risengrød eller FIREBALL! Har i smagt FIREBALL? Fuck, det er sindssygt. Din hjerne bliver helt skudt af i en heftig, skrigende, kanelrus… Nårh, charmerende ellers.

For at vende tilbage til denne vin. Den er rar, kraftig og blød, og etiketten er jo en plakat værdig. Jeg har læst på gågel, at det er Quentin Tarantino der har tegnet etiketten, og at det er Leo og Brad der sætter fodspor i sandet. Så meget desto større grund til at elske den!

 

 

SILVERBOOM CHARDONNAY SPECIAL RESERVE 2019, HVIDVIN

Har fundet på et nyt koncept: Regnbueis!!! Man drikker en hvidvin, en rosévin og en rødvin af samme familie, lige efter hinanden. Prøvede det igår med denne vin! Genialt! Jeg tror det bliver en mulighed i min kommende abonnementsservice!


Regnbueis del 1: Hvidvinen her er sådan set meget god. Rimelig standard. Men den bliver virkelig god, når den mixes med sine søskende! Sheize for en fest vi havde i haveforeningen
🐄🎉🎪 Og sheize en masse flasker der skal i containeren idag…