Prof. Festfyrværkeri i København

De mest populære steder at se fyrværkeriet i København er naturligvis Københavns Rådhusplads, hvor der er tradition for at lytte til Rådhusets klokker, når de ringer det nye år ind – en fyrværkeri byfest af dimensioner! Et andet populært mødested er Dronning Louises Bro på Nørrebro.

Tivoli er også kendt for sit smukke og overdådige fyrværkeri, og det er et besøg værd, når de affyrer nytårsfyrværkeriet fra kl. 23.00.  Når du har set fyrværkeriet i Tivoli, kan du tage til Rådhuspladsen for at opleve den vilde atmosfære nytårsaften i København.

Men fyrværkeri til private er også en oplevelse. Mange af os husker, når vi er blevet inviteret til en privat fest, en firmamiddag eller til en årsfest, hvor vi er blevet glædeligt overrasket med et fyrværkeri med effekter og lys på himlen. Lysene har gjort indtryk på os, og det ekstra glimmer og lysshow kan betyde meget for en begivenhed. Gæsterne er glade, og stemningen er intet mindre end fantastisk.

Firmamiddag, fødselsdag, guld- eller sølvbryllup eller hvad du end fejrer af events med fyrværkeri, kan fyrværkeri være med til at gøre dagen og festen til noget, man taler om længe efter. Festfyrværkeri udført af professionelle er imponerende, smukt og engagerer alle sanser. Duften af fyrværkeri, lydeffekterne, der er nøje iscenesat for at matche de smukke mønstre og farver på himlen er en oplevelse.

Desuden kan lysene ofte ledsages af musik, så det er ikke underligt, at et fyrværkeri bliver husket og talt om længe efter begivenheden, hvilket gør det til den perfekte afslutning på en velplanlagt og vidunderlig dag.

Festfyrværkeri kan sammensættes, så det passer til den enkelte begivenhed, og i en størrelse og pris, der passer til enhver fest.

Man kan selv vælge, hvad fyrværkeriet skal indeholde. Dette omfatter ildfontæner, luftbomber, sølvstøv, guldstøv, brændende røde hjerter, ildskrift osv. Fyrværkeriet kan også koordineres med din yndlingsmusik.

Fyrværkeri til et bryllup er den detalje, der sikrer, at et bryllup bliver unikt. Fyrværkeri er altid imponerende og tilføjer et utroligt underholdende visuelt aspekt til en bryllupsfest. Bruden, brudgommen og gæsterne vil længe huske fyrværkeriet ved deres bryllup. Når himlen er fyldt med smukke ildbuketter, er det en fantastisk afslutning på den festlige middag, inden festen starter med et brag. Dette er en bryllupsfest, der helt sikkert vil blive husket.

Gæsterne kommer altid til et bryllup og forventer en god og hyggelig fest. Hvis man ønsker, at et bryllup skal skille sig ud og være et bryllup, som alle vil huske i lang tid, så er et fantastisk og storslået fyrværkeri løsningen.

Et fyrværkeri er også en god mulighed til en firmafest. Det er altid en god måde at give festen et ekstra løft på. Det giver medarbejdere en fornøjelig og farverig oplevelse på en festlig aften. Uanset om det er for at fejre et firmajubilæum eller en anden vigtig milepæl i kalenderen, er et fyrværkeri med imponerende og uforglemmelige effekter den perfekte lejlighed til at vise et spektakulært show af glitter og lys på himlen.

Mange små virksomheder i København, Roskilde, Næstved, Køge, Slagelse, Holbæk og mange andre små virksomheder i Danmark fejrer fødselsdage, jubilæumsarrangementer og andre festlige lejligheder ved at bruge lys og glimmer på himlen, for at gøre festen helt uforglemmelig.

For at få en helt unik oplevelse vil et musikstyret fyrværkeri tilføje nye højder til fyrværkerioplevelsen. Udførelsen af alle effekter, fra den mindste drage til den mest komplekse lysbombe, bliver udløst i perfekt koordination med musikstykket. Hver detalje i musikken har sin egen farve.  I et musikstyret fyrværkeri er hver enkelt effekt forbundet til affyringssystemet, som styres af en computer, der er programmeret til at antænde hver enkelt effekt på faste tidspunkter i forhold til musikken. Det er med til at gøre fyrværkeriet personligt, da det indeholder musik, som man selv har valgt.

En fyrværkerimester ved, hvordan man arrangerer en fantastisk fest med en god stemning. En helt igennem uforglemmelig oplevelse, som vil blive husket.

Vi må ikke glemme, at når der afholdes fyrværkeri, skal vi altid tage hensyn til tilskuernes sikkerhed. Med raketter, der flyver rundt om ørerne på os, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med sikkerheden.

Pas altid godt på øjnene og hold dig i sikker afstand fra fyrværkeri. Det er vigtigt at tage alle forholdsregler, før du tænder fyrværkerifakler, og følg nedenstående sikkerhedsråd.

Brug altid sikkerhedsbriller

Brug kun godkendt fyrværkeri og aldrig hjemmelavet eller ulovligt fyrværkeri.

Hold aldrig tændt fyrværkeri i hånden.

Hold en sikker afstand, og læn dig ikke over fyrværkeri

Gå aldrig tilbage til en fuser