Pust nyt liv i dine møbler med flot sprøjtemaling

Dette indhold er sponsoreret

 

Der er ikke noget som skaber følelsen af et hjem som møbler. I et hus vil møbler skabe personlighed og flotte detaljer, som gør et hus værd at bruge tid i. Møbler skaber rammerne for hyggelige stunder, hvor du og dine nærmeste kan være sammen på behagelig vis. 

I takt med at du anvender dine møbler, vil dine møbler desværre også blive slidt. Slitage kan ses på møbler i form af misfarvninger, småskader og manglende glans. 

Dine møbler kan både komme til at se slidte og brugte ud på grund af brugsspor og anvendelse, men også for eksempel sollys og temperaturskift kan påvirke dine møbler.

Du har mulighed for at puste nyt liv i dine møbler, så de ser ud som nye. Med flot sprøjtemaling kan du enten anvende samme farve eller finde en ny farve til dine møbler, så de ser flotte og dekorative ud i dit hjem.

Sprøjtemaling af møbler

Hos https://www.dibberndesign.dk/ydelser/ kan du få sprøjtemalet dine møbler, så de bliver frisket op og ser ud som nye. Du kan vælge at få sprøjtemalet alle dine møbler, lige fra borde, stole og reoler, til låger, skabe og dekorative genstande i hjemmet. 

Sprøjtemaling kan både være en måde at friske dine møbler op på igen, såvel som værende et aktivt valg for at ændre designet af dine møbler.

Du kan nemlig vælge mange forskellige farver af sprøjtemaling. Dermed kan du enten vælge at være tro til den originale farve og genfarve dine møbler, eller du kan vælge en helt ny farve, så det ligner du har købt nye møbler til hjemmet. 

Forklar dine ønsker og få hvad du vil

Når du vil have dine møbler sprøjtemalet, så skal dine møbler leveres til værkstedet, hvor de vil blive behandlet. Inden da er det vigtigt, at du fjerne alle mindre dele og detaljer på dine møbler, som du ikke ønsker malet. 

For eksempel skal du fjerne hængsler, håndtag og glas fra eventuelle døre eller låger, hvis du ikke ønsker disse sprøjtemalet.

Derudover skal du blot forklare, hvad du ønsker for dine møbler. Hvis du for eksempel ønsker et flot farvespil, eller forskellige farver på samme møbel, så skal du blot informere om dine ønsker, og så vil du få et flot resultat efter dine ønsker. 

Tag kontakt til en uforpligtende snak

Du kan altid gå ind på hjemmesiden og få en uforpligtende snak om dine muligheder for sprøjtemaling af dine møbler. Uanset om du har spørgsmål eller har brug for inspiration, så vil en hjælpsom medarbejder kunne rådgive og vejlede dig.