Sådan laver du de lækreste amerikanske pandekager

Hvem elsker ikke pandekager? Se her hvordan du laver de lækreste amerikanske pandekager.

Ingredienserne til amerikanske pandekager

 

Vi elsker enkle, dummy-opskrifter, og denne opskrift på amerikanske pandekager er netop dét. Den er hurtig at lave, og vi er villige til at satse på, at du har alt hvad du behøver for at lave dem lige nu. Her er en hurtig oversigt over, hvad du har brug for.

 

  • Mel: Brug helt hvid mel eller fulkornsmel. En kombination af begge er også fint. Til pandekager uden normalt, mel skal du bruge en glutenfri melblanding eller prøve boghvede mel

 

  • Sukker: Vi bruger granuleret sukker, men du kan eksperimentere med brunt sukker. Brunt sukker gør dem lidt fugtigere.

 

  • Bagepulver: Bagepulver gør dem lette og luftige. Hvis du gerne vil lave pandekager uden bagepulver, kan dette også lade sig gøre.

 

  • Salt: Vi kan godt lide at bruge 3/4 tsk groft salt (eller 1/2 tsk fint salt). Det balancerer sukkeret rigtig godt og frembringer masser af smag i pandekagerne. Hvis du bruger saltet smør, kan du reducere mængden af sukker.

 

  • Mælk: Vi bruger normalt helt normal letmælk, da det er det, vi har i køleskabet, men sødmælk eller skummetmælk fungerer også. Til pandekager uden mælkeprodukter, erstat mælk med usødet mandelmælk eller hjemmelavet havremælk. Jeg har også brugt appelsinjuice i stedet for mælken før, og det fungerede fint.

 

  • Smeltet smør: Du kan ikke slå smagen af ​​smør til dette, men vi har fundet ud af, at smeltet kokosolie også er lækker. Vi bruger usaltet smør, men saltet smør fungerer som en erstatning. Hvis du bruger saltet smør, skal du måske reducere den mængde salt, der kræves i opskriften. Erstat smeltet kokosolie til pandekager uden smør.

 

  • Et æg: Ægget tilføjer struktur og hjælper med, at gøre dem lette og luftige.

 

  • Vaniljeekstrakt: Vanilje tilføjer sødme og dybde af smag. Du kan også prøve andre ekstrakter. Mandelekstrakt ville være ret lækkert.

 

Vores trin for trin metode til de blødeste amerikanske pandekager

 

Disse enkle amerikanske pandekager er super nemme at smide sammen! De er perfekte til børn (hvis du ruller gennem anmeldelserne så mange vores læsere laver disse sammen med deres børn, og nogle gange laver børnene endda dem!) Følg disse nemme trin for at få dem:

 

  1. Pisk tørre ingredienser sammen
  2. Smelt smør og varm mælk (vi bruger mikrobølgeovnen)
  3. Pisk våde ingredienser sammen
  4. Kombiner de tørre og våde ingredienser
  5. Tilbered på en stegepande med varmt smør

 

God fornøjelse!

 

Her er hemmeligheden bag de blødeste amerikanske pandekager: Bland tørre og våde ingredienser separat først, og bland dem lige før madlavning. Du kan blande de tørre ingredienser så meget som du vil og gøre det samme for de våde ingredienser, men når de to blandinger kommer sammen, skal det bruge en let berøring. Overblanding af dej er en almindelig fejltagelse – det gør dem tunge og flade, ikke luftige.

 

Mangler du inspiration til andre lækre desserter. Se opskrift på snasket brunsviger her.