Send dine pakker så billigt som muligt

Hvis du sender mange pakker med posten, så er du helt sikkert interesseret i at gøre det så billigt som muligt. Derudover er dine kunder naturligvis også interesseret i at modtage deres pakker hurtigst muligt og uden så meget besvær. Hvis du er i tvivl om, hvem der sender dine pakker billigst, så kan du nemt finde ud af hvem der sender pakker billigt hvor på sendpakkebilligt.dk. Her bliver fragtpriserne sammenlignet, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvem der har de bedste priser, når det kommer til fragt af pakker. På den måde finder du hurtigt ud af, hvem der skal være din nye leverandør i fremtiden.

Send dine pakker billigt med DAO

Når du sender pakker med DAO, så gør du det nemt både for afsender og modtager. Afsenderen skal ikke gøre andet, end at skrive den kode på pakken som DAO sender ud. Du slipper derfor som afsender for at skulle købe frimærker og lignende. Alt du skal gøre er at indlevere pakken i en DAO pakkeshop, så ordner DAO resten for dig. Du gør det også nemt for din modtager at hente pakken, da de ikke behøver at have ID med når de henter pakken. Modtageren får tilsendt en kode, som de skal læse højt når de henter pakken. Denne kode fungerer som ID, og gør det nemmere og mere fleksibelt for modtageren at hente pakken når det passer personen. DAO indlevering har lokationer over hele landet. Det betyder, at det bliver nemt for din modtager at vælge et sted, som er tæt på personens bopæl. På den måde bliver det både nemt og fleksibelt at hente pakken.

Send til pakkeshop og gør det nemt for din modtager

De fleste i dag foretrækker faktisk at hente pakken selv frem for at få den leveret til døren. Det gør de fordi, at der ikke er ret mange, der er hjemme når postbuddet kommer og banker på døren. Det er både frustrerende og irriterende når man får en SMS om, at postbuddet træf ingen hjemme, og man derfor skal vente længere på at modtage sin pakke. Den bedste løsning, både for afsender og modtager, er derfor at sende pakken til pakkeshop. Det er både billigere for afsender, men også nemmere for modtager. På den måde får begge parter en god oplevelse når de benytter sig af DAO. Du sparer også en masse penge på den måde som afsender.