Boblefolie og miljøet – tanker om 2021 og frem

Som virksomhedsejer bliver det mere og mere vigtigt, at man tænker på klimaet under selve produktionen og forsendelsen af ens produkter. Det er noget som et stigende antal kunder går højt op i. Og så er det også bare det rigtige at gøre.

Når det lige kommer til boblefolie, så er det muligt at gøre tingene en smule mere miljøvenlige end mange virksomhedsejere gør det i dag. Det er netop det denne artikel vil handle om. Læs med her hvis du gerne vil lære mere.

Miljøvenlig boblefolie

Der sker hele tiden nye ting med udviklingen indenfor miljøvenlige produkter. Og der er også kommet noget boblefolie frem i dag, som er mere miljøvenligt end andet.

Noget af dette boblefolie er genbrugt af andre materialer. Andet af det er lavet af særlige materialer, som er nemmere at nedbryde i fremtiden. Det er en god ide at undersøge hvilke muligheder du har og veje det op med hvilken pris du skal betale og i hvor god en kvalitet dette boblefolie egentlig er.

Du kan eventuelt tage et kig på nogle kundeanmeldelser, hvis du kan finde dem. Eller ræk ud til dit eget netværk af virksomhedsejere og hør dem ad, hvorvidt de har brugt miljøvenlige former for boblefolie. Det er en hurtig måde hvorpå du kan finde frem til noget nyt boblefolie, som du kan bruge i din egen forretning.

Hvor meget skal du bruge?

Det er også vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvor meget boblefolie man egentlig bruger under en forsendelse. Det er naturligvis vigtigt, at man sørger for at ens produkter kommer hele og uskadte frem til kunderne. Men der er nu heller ikke grund til at overdrive med ens boblefolie.

Der er alt for mange virksomheder i dag, som overpakker deres produkter med boblefolie. Dette er meget skadeligt for miljøet og så er det desuden også blot kosteligt.

Hvis du føler at dine ansatte overpakker dine produkter med boblefolie, så er det en god ide at give et lille kursus i, hvor meget der egentlig skal bruges. De prøver jo bare at gøre deres arbejde så godt som muligt og vil gøre dig tilfreds. Det handler derfor om åben kommunikation, hvor du fortæller dem hvor meget boblefolie du egentlig er interesseret i der bliver brut per produkt.

Hvis du er i tvivl om hvor meget boblefolie der blevet brugt per produkt, så kan du lave nogle undersøgelser om det. Prøv at bestille nogle produkter fra din egen butik som om du var almindelig kunde. På den måde kan du hurtigt få en fornemmelse af, hvorvidt dine arbejdere overdriver med boblefolien.

Høj kvalitet

Det er vigtigt at tænke på miljøet, men derudover er det også vigtigt at tænke på god kvalitet. Klik her hvis du gerne vil se nogle eksempler på bobleplast som er i en rigtig god kvalitet og som kan sikre, at produkterne kommer hele frem til kunderne.

Se her hvis du vil se et andet eksempel. Der er masser af muligheder at vælge imellem, når det handler om at finde noget godt og holdbart boblefolie.

Men når du har så mange muligheder, så kan du også tillade dig at være en smule kræsen omkring dit valg. Du kan prøve at støtte dig op af nogle anmeldelser for at se, hvad andre virksomhedsejer som dig har været meget glade for at benytte. Måske du hører om nogle navne på firmaer, som du aldrig tidligere havde hørt om?

Prøv eventuelt at købe noget boblefolie hjem fra flere forskellige firmaer, så du kan få en bedre fornemmelse af, hvordan det egentlig er.