Landsdækkende reparation af stenslag  

Stenslag er en almindelig, men meget irriterende skade på bilen. Heldigvis er stenslag nemme at reparere, og det tager ikke mere end en halve time at få det lavet af en mekaniker. Der er dog nogle ting ved stenslag, som der gør dem en smule besværlige og kræver at du reagerer hurtigt.

Stenslag har en tendens til at udvikle og udvide sig, hvis man ikke reagerer hurtigt. Slaget kan begynde at revne mens du kører, og så er man nødt til at skifte hele ruden. Derfor bør du undgå at køre mere end højest nødvendigt efter et stenslag, indtil du får det repareret.

Reparation af stenslag på adressen

Som tidligere nævnt, så kan stenslag nemt begynde at revne hvis du kører for meget. Derfor kan det være en god ide at få en professionel til at komme hjem på din adresse og fikse stenslaget. Så slipper du for at løbe risikoen med, at glasset kunne flække yderligere, og du dermed er nødt til at få en helt ny rude.

Det mest irriterende ved at få et stenslag er normalt, at man skal finde tid til at besøge en mekaniker. Hvis du hyrer en mekaniker, som kommer hjem på din adresse og fikser ruden, så slipper du for at skulle tage tid af din i forvejen travle hverdag.

Der er altså flere fordele ved at få foretaget reparation af stenslag på adressen frem for at finde tid til at besøge den lokale mekaniker. Hvis du er heldig, så kan stenslaget stadig fikset, så du ikke skal have en helt ny rude.

Hvis stenslaget udvikler sig

Det sker desværre af og til, at et stenslag udvikler sig og begynder at revne. Når først det er sket, kan stenslaget desværre ikke længere fikset. I en sådan situation er man nødt til at udskifte hele ruden, ellers er den ikke sikker. Der er heldigvis mange forsikringer der dækker reparation og udskiftning af autoglas, så det behøver ikke at blive en dyr fornøjelse af den grund. Det er dog meget irriterende at skulle undvære sin bil i længere tid end højest nødvendigt. Derfor kan det altid bedst betale sig at få lavet et stenslag, mens det stadig er et stenslag, så man slipper for at skulle vente på at hele ruden bliver skiftet.

Især hvis din mekaniker tilbyder at rykke ud på din adresse vil det ikke kunne betale sig at vente, og løbe den risiko at hele ruden skal skiftes.