Gør din virksomhed mere konkurrencedygtig med en GPS-tracker

Forbliv øverst i din branche og gør din branche mere konkurrencedygtig med en GPS-tracker, der har hjulpet virksomheder med alt fra tidsoptimering til tyverisikring. Læs med her og bliv klogere på, hvordan og hvorfor sporing af virksomhedsdata kan være relevant.

Når man umiddelbart hører ordet ’sporingsenhed’, tænker man måske ikke, at det nødvendigvis er et redskab, der relevant for din virksomhed. Men her bliver du måske overrasket.

Der kan være flere fordele ved at investere i sporingsenheder til arbejdspladsen, der kan tjene et driftsmæssigt formål i dagligdagsarbejdet. Med en Trusted GPS har man som arbejdsgiver nemlig mulighed for at få et konstant overblik over, hvor ens aktiver er, og hvornår de er i brug.

Mange virksomheder har allerede implementeret GPS-udstyr i det daglige arbejde og nydt godt af det data, udstyret stiller til rådighed. Mens nogle fx bruger det til at overvåge brugen af non-powered udstyr, bruger andre det til at kunne lokalisere stjålne arbejdsredskaber efter indbrud.

Et tidsbesparende redskab

Et eksempel på en virksomhed, der i den graf har nydt godt af en Trusted GPS, er det norske statsejet selskab Bane NOR, der er ansvarlig for den nationale jernbaneinfrastruktur. De brugte en sporingsløsning, der gjorde, at de bedre kunne holde styr på de mange snerydningsvogne under landets hårde vinterforhold.

 

Ved brug af GPS-udstyr fra Trusted kan de konstant overvåge og tracke, hvor deres vogne og snerydningsudstyr befinder sig henne. Førhen skete kontrollen manuelt, men efter implementeringen af GPS-trackerne oplever de at have meget bedre styr på placeringen af deres aktiver, hvilket i sidste ende hjalp dem at spare både tid og ressourcer.

 

Bruges til andet end virksomhedsoptimerende formål

Udvalget af sporingsenheder hos Trusted er stort og kan bruges til andet end virksomhedsoptimerende indsatser. Fx bruges en af deres speciallavede trackere til at monitorere truede arter i Afrika. I samarbejde med Savannah Tracking hjælper deres udstyr med at beskytte det vilde dyreliv og sørger for at holde dyr og mennesker adskilt, så dyrenes naturlige habitat beskyttes bedst muligt.

Derudover bruges GPS-udstyr fra Trusted også til at holde øje med isbjerge og havstrømme i Arktis. Et sted, langt oppe nordpå, tæt på Grønland, flyder to bøjer, udstyret med satellitsporingsenheder, der skal verificere koordinaterne, hvor Titanic sank. Deres formål er spore havstrømmene og simpelthen simulere ruten til isbjerget for på den måde at blive klogere på hele forløbet op til, uheldet skete.

 

Der er mange måder at bruge GPS-udstyr på – det er kun fantasien, der sætter grænser.