Flyv sydpå på ferie og lej en bil

Når du skal på ferie et sted, hvor du ønsker at kunne komme rundt omkring, er leje af bil et must. Det er et smart tilvalg, du kan foretage hjemmefra, eller som du kan vælge til, når du er nået frem. Med en bil på ferien, skaber det luft og frihed til at kunne gøre, præcist hvad man har lyst til.

 

Biludlejning er en nem løsning, du kan vælge til i situationen, når du er ankommet til din destination. Det er især smart, hvis du allerede nu ved, at du gerne vil rundt på øen eller i landet, for at se en masse andre ting. Uden bil er man ret begrænset, og her er man helt omvendt afhængig af at skulle bestille turistture og udflugter med bus, hvor programmet for dagen er fastsat, og I derfor ikke selv kan styre, hvor længe I ønsker at bruge hvert sted under tiden.

 

Øget fleksibilitet med leje af bil

 

I kan i den grad mærke den øgede fleksibilitet, når I lejer en bil. I er frie til at holde ferie på jeres ferie. Fordelen ved ikke at skulle bestille bestemte ture med lokale er, at I ikke er fastlåst til at skulle nogle bestemte ting på bestemte dage. Sagt på en anden måde, så har I hele tiden muligheder for at ændre jeres planer fra time til time. Det kan også være en smart fleksibilitet i forhold til vejret, hvis det skulle skifte, og det bedre kan betale sig at bytte om på to dage i forhold til planerne.

 

Praktiske nødvendigheder ved leje af en bil

 

I skal altid sørge for at have styr på forsikringen. Køb gerne udvidet forsikring med høj selvrisiko, så I er sikre på, at I er dækket ind, hvis der skulle ske noget med bilen undervejs. På Danskerejseselskaber.dk kan I læse meget mere om de praktiske informatoner omkring billeje.

 

Det er bedre at være dækket ind, da I aldrig kan vide, hvad der sker. Det er alt fra de mindste ridser, som nok skal blive opdaget og påpeget, til større buler eller skrammer. Undervejs vil bilen være udsat for utroligt mange forskellige situationer – også når den bare holder stille – og I har ingen chance for at være sikre på, at der intet sker.

 

Det kan derfor hurtigt blive en stor ekstra omkostning, og det ønsker man ikke på sin ferie. Ved at være dækket ind kan I slappe helt af – også undervejs – og hvis der skulle ske noget, kan I tage det med et smil, for I har forsikret jer.

 

Så overvej kombinationen af fly og lejebil – og få den bedst mulige transportkombination på jeres ferie.