Indret en lækker oase i haven til sommer

Mangler du inspiration til fornyelse af havemøblementet eller indretning af en vidunderlig, hyggelig oase på terrassen eller i haven, så læs med her. Der er nemlig rigtig mange kreative måder at indrette sine udendørsområder, og ingen siger, dine skal være magen til nogen andens.

 

Med havemøbler fra danske Skagerak går du aldrig helt galt i byen. De koster måske lidt mere end dem, du kan finde i fx. Ikea – men de holder til gengæld meget længere. Selvom det kan virke som en stor udgift her og nu, er det en investering i fremtiden, for med havemøbler i ordentlig kvalitet slipper du for at købe nye hvert eller hvert andet år. Og med møblerne fra Skagerak behøver du sandsynligvis aldrig at købe nye havemøbler igen.

 

Et lidt anderledes tip er, at lægge et gulvtæppe udenfor. Det kan give farve til din terrasse og er lidt rarere for bare tæer end fliser. Med et Pappelina tæppe glider stolene lettere, og det ser helt fantastisk ud, når siddeområdet er afgrænset på den måde. Det giver et finurligt look, men også en helhedsfornemmelse – tæppet skaber nemlig en hyggelig oase, der næsten kan føles som en øde ø midt i haven.

 

Vil du have maks afslapning skal du ikke lede længe efter luksuriøse produkter fra Fatboy. Selvfølgelig kan du købe de klassiske og karakteristiske sækkestole, der også findes til udendørs brug, men du kan også vælge en komfortabel hængekøje med stativ, så du kan flytte den ud i solen eller ind i skyggen efter behov. Fatboy har også et stort udvalg af trådløse, genopladelige lamper, der kan bruges til at lyse haven op. Og på en skala fra 1 til 10, hvor fedt ville det så ikke lige være med en udendørs standerlampe eller lækre små lamper, der kan hænges, stilles eller lægges hvor som helst.