Opgradér dit ventilationsanlæg med et pollen filter

Nye boliger har nu til dags et ventilationsanlæg. Et ventilationsanlæg sørger for at luften, der kommer ind i huset bliver renset. Et ventilationsanlæg sørger for, at man får et sundt indeklima.

Få et sundt indeklima

Et ventilationsanlæg sørger for at luften, der kommer ind i boligen er renset for partikler. Det kan fx være støvpartikler, som et ventilationsanlæg sørger for at rense luften for. Ved at have et ventilationsanlæg, så sørger den for, at alt fugt kommer ud.

Det er ikke sundt at have en fugtig bolig. En for fugtig bolig kan i længden ende med at give skimmelsvamp. Men det undgår man ved at have et ventilationsanlæg.

Undgå røde øjne med et pollen filter

Dem med pollenallergi kender til det med, at øjnene er røde, og man kan næsten ikke se ud af øjnene, og næsen, den løber. Det er irriterende at have det sådan. Derfor vælger mange at blive indenfor, når pollentallene er høje. Dermed slipper de for pollen.

Men pollen kan også godt komme indenfor. Det kan den via vinduer, og når døren er åben. Det kan også være, at man lufter sin dyne udenfor eller hænger vasketøj op udenfor, det kan slæbe pollen med indenfor. Men man kan ikke gå en hel sommer uden at åbne vinduerne og dørene.

Man kan få pollenfilter, som sørger for at rense luften for pollen. Hvis man køber et pollenfilter til ens ventilationsanlæg, så kan man trygt gå inde for uden at skulle føle ubehag i næsen eller i øjnene.

Flere forskellige slags filtre

Hvis man har en Genvex ventilationsanlæg, så kan man få et pollen filter til Genvex.

Hvis man derimod har en Danfoss A2, så kan man få et pollen filter til Danfoss A2. Men de fleste ventilationsanlæg kan man få et pollenfilter til. Man kan derudover også købe andre filtre. Det afhænger af hvor små partikler, som man vil have, at der skal fjernes.

Hvis man gerne vil have pollen fjernet, så er det en bestemt størrelse partikler, som filtret skal kunne tage. Det kan være, at man let bliver generet af partikler udefra såsom fra naboernes brændeovne, som kommer ind i ens hus. Ved brug af et ventilationsanlæg, så filtrer det de partikler fra. Dermed opnår man en renere luft og et sundere indeklima. Mange oplever at få det bedre fysisk, da den luft som de indånder pludselig er ren og uden partikler.