Stor golfparaply i konge blå med ekstra stor skærm på 125 cm

Stor golfparaply i konge blå med ekstra stor skærm på 125 cm

Vand er en næsten mytologisk størrelse. Det er væsken som vi alle består af i store dele, og hvis vi ikke drikker nok vand, så får vi det dårligt. Vand er den livgivende kraft til næsten alle levende væsener. I antikken, og en god periode efter, blev vand anset som en af fire essentielle elementer i universet, og nogle filosoffer mente sågar, at alt var vand bare i forskellige former. Senere med den moderne videnskabs udvikling, så fandt man ud af, at livet højst sandsynligt er opstået i havet, så selvom alt ikke er vand, så er vand nødvendigt for livet. Men det er som om, at vi lidt glemmer det, når regnen begynder at falde.

  • Stor golfparaply manuel – Ø 125 CM
  • Lige håndtag med blødt skum.
  • Manuel åbning
  • Længde 93 cm.
  • Glasfiber ribber.
  • Polyester pongee skærm med DuPont Teflon coating

Jeanette golfparaply i konge blå udgave fra serie med 7 andre udgaver

På det tidspunkt så er vandet bare et irritationsmoment for os. Man kunne også vælge at gå en tur i regnen og fejre vandet. Til dette skal der bruges sådan en kongeblå golf paraply som denne her paraply, som kan holde en tør, hvor end man går. Til dette formål er denne Jeannett golfparaply det perfekte valg.

Den er skabt af solide materialer, og den kan klare lidt af hver. Hvis man bevæger sig ud med denne model, så behøver man altså ikke frygte, at den lige pludselig svigter, når man har mest brug for den. Derudover har den en flot konge blå farve, som er hyldest til vandet. Den er dyb som den farve vi ser, når vi kigger på havet. Tag denne paraply i blå i hånden og gå en tur ved havet en regnvejrsdag, og sig til universet: ”Tak for vandet.”

Vi har også 7 andre paraplyer i denne serie der hedder Jeannett.

 

Klassisk blå paraply med lige skaft kun 179 Kr her

Denne golf paraply i royal blå er en af de smukkeste, man kan få fat i. Den har stil, og den besidder et klassisk look som samtidigt er optimeret og moderniseret til verdenen af i dag. Farven på håndtaget og konge blå skærm frembringer en behagelig fornemmelse, men sender samtidigt et stærk signal til andre fodgængere på fortovet: Her er en person med stil og personlighed.

Hvis ikke det var for det solide materiale, skulle man næsten tro, at det var en rekvisit til en film eller et teaterstykke. Denne blå paraply er altså for en stilsikker person med selvtillid og medmenneskelighed. De er ihvertfald de dyder, som denne paraply signalerer.