Priser på pakkepost til USA

Det er de færreste mennesker i Danmark, der sender pakker privat regelmæssigt. Faktisk mener 18,83% af befolkningen selv, at de aldrig sender pakker. 32% af den danske befolkning mener, at de sender pakker sjældnere end 1 gang om året. 14,67% mener selv, at de gør det 1 gang om året. Hvilket efterlader 34,5% der selv mener, at de sender pakker 1 gang hvert halve år eller tiere. Så når man så endelig sender pakker, kan man godt have brug for bare en lille smule hjælp. Der er nemlig mange spørgsmål, man skal kende svaret på, og man skal nok havde prøvet det et par gange, før man har helt styr på det selv. Heldigvis kan internettet  besvare rigtig mange af dine spørgsmål. Du kan altså finde priser på pakkepost.

Hvad kan pakkepost.dk hjælpe dig med?

Nettet kan blandt andet hjælpe dig med dine spørgsmål angående hvor henne du kan sende til, og hvordan du får de bedste pakkepost priser henne til din forsendelse. De kan også hjælpe dig med af finde ud af, hvor og hvordan du finder den bedste og billigste emballage og indpakning til dine forsendelser. Oven i alt dette kan de også hjælpe dig med porto, og de har nogle gode råd til, hvordan du sikrer dig, at din pakke ikke bliver returneret til dig på grund af manglende porto.

At sende pakker til andre lande som USA

Når man skal sende pakker til USA, er det rigtig klogt at have en guide til at hjælp.  Du kan finde en af de bedste guides til netop dette formål på internettet. De har blandt andet en oversigt over de forskellige priser, når man sender pakker. I oversigten kan man også se, hvor lang tid det ca.  kommer til at tage, før pakken er nået frem, da begge disse ting afhænger af, hvor meget din pakke vejer. Dokumenter, der vejer 0-2 kg koster omkring 174 dkk og tager 1-2 dage at nå frem. Hvorimod en 50 kilo tung pakke koster omkring 1774 dkk og tager 1-4 dage at komme frem.  Du kan altså få hjælp hvis du skal sende en pakke fra USA til Danmark.

På deres hjemmeside har de også en oversigt over hvilke kendte pakke selskaber, der er billigst, bedst og hurtigst til at sende pakker til USA. De mener, at PostNord er den bedste mulighed. Der koster en pakke på 2 kg 517 dkk at sende til USA. De har også et link, du kan trykke på for at sende din egen pakke afsted.