Det skal du huske når du skal sende pakker

Når man sender en pakke, er der nogle gange stor forskel på, hvad det koster at sende pakken. Derfor kan det være en god ide på forhånd at undersøge, hvordan man billigst kan få sendt sin pakke afsted, så her kommer noget inspiration.

Pakkepost til det lille firma

Har man et mindre firma, det kunne eksempelvis være en webshop, som man arbejder på i fritiden, så vil man hurtigt få en del pakker, som skal sendes afsted. Her er det væsentligt, at pakken når frem til den aftalte tid samtidig med, at prisen stadig er en vigtig parameter.

Når man sender en pakke, er det smart at holde øje med vægten på pakken. Prisen på fragt sættes efter vægten, og der er tale om nogle vægtintervaller, hvor man ved at gå et par gram op i vægt kan flytte prisen for fragten op i en højere vægtinterval og dermed en højere prisklasse. Er der tale om en vare, som man ofte sender, og som måske ligger lige på vippen mellem to prisklasser, vil man derfor med fordel kunne overveje, om man kan gøre noget for at gøre pakken lettere. Dette kunne for eksempel ske ved at vælge en anden indpakning eventuelt med nogle lettere materialer.

En lille overraskelse til dem man holder af

Som privat kan man naturligvis ligeledes få behov for at sende en pakke. Her er det på samme måde vigtigt at finde den billigste måde at sende pakke. Det kan være, man har en veninde, som bor i udlandet, og som savner nogle danske ting, man bare ikke kan få i butikkerne, der hvor hun nu bor. Det kan også være, man har et stort barn, som går på efterskole i den anden ende af landet og som gerne vil forkæles op til weekenden med lidt slik fra mor og far. Der er ikke noget bedre end at modtage en pakke helt uventet. Det er en fantastisk måde at vise sin kærlighed og omsorg for en person, man savner og måske ikke lige kan være fysisk sammen med. Når man sender en pakke, kan man vælge at sende med eller uden omdeling. Er man tit ude at køre, betyder et ekstra stop ved posthuset ikke så meget. Vil man derimod overraske sin gamle, gangbesværede tante med en fødselsdagsgave, skal man selvfølgelig sende pakke med omdeling, så hun efterfølgende slipper for turen ned på posthuset eller i pakkeshoppen.