Send dine pakker nemt og hurtigt

Det er ikke alle, der har lige gode erfaringer med postvæsenet. Af og til, så er ens pakker længe undervejs, eller man har andre problemer, der gør, at man får en dårlig oplevelse når man skal sende eller modtage nogle pakker. Derudover er det også svært at finde ud af hvilke fragtfirma der har hvilke priser, uden at man skal bruge lang tid på at besøge en masse forskellige hjemmeside, og tjekke alle prislister ud. Der er heldigvis en nem og hurtig måde, hvorpå man kan finde ud af, hvad det koster at sende en pakke. På sendpakkepris.dk finder du hurtigt de bedste sende pakke – priser, der passer til den opgave du står overfor.

Send dine pakker billigt til udlandet

Der er mange, som ofte har problemer når det kommer til at sende pakker til udlandet. Mange giver op på forhånd, fordi det ofte er meget besværligt, kan tage lang og er dyrt. Sådan er virkeligheden heldigvis ikke. Hvis du sender pakker til andre EU-lande, så behøver det ikke at koste en formue, når du sender pakker. Det er naturligvis en del dyrere og tager noget længere tid, hvis du skal sende noget til Kina, eller andre lande langt væk. Men du kan for eksempel nemt send fragt og pakker til Tyskland, uden at det skal koste dig en formue. Fragt til Tyskland er derudover også super hurtigt. Faktisk kan du få dag til dag-levering, hvis du sender eller modtager pakker fra Tyskland.

Priserne varierer lidt, afhængig af størrelsen på pakken, og om det skal være ekspreslevering eller ej. Det kan koste helt ned til 40 kr at sende en pakke til Tyskland, hvilket er næsten det samme, som det koster at sende pakker i Danmark. Du skal derfor ikke være bange for at sende pakker til andre lande inden for EU.

Gør det nemt og billigt for både modtager og afsender

Det er generelt dyrere at sende en pakke til døren, hvis den er for stor til at blive sendt som brev. Derfor kan det være en god ide at overveje at sende pakken til en pakkeshop. Det går hurtigere, det er billigere for dig og det er nemmere for din modtager. Der er nemlig mange, som ikke er hjemme når postbuddet kommer med pakker midt på dagen. Derfor er der flere og flere, der foretrækker selv at hente deres pakker når de har tid i den lokale pakkeshop.